2009. július 31., péntek

Sárkány SAL készen

Én is elkészültem, bár nem gondoltam volna, hogy tényleg sikerülni fog, mert a héten minden nap közbejött valami, ami miatt nem tudtam este nekiülni és hímezni. Ma délután, miután megjártam a postát belevágtam, mit ne mondjak, egyáltalán nem volt könnyű eset, ezt a nyavalyás damilt már vagy ezerszer legszívesebben a kukában láttam volna, mert folyton csak összecsomósodott. Arról nem is beszélve, hogy időközben még a hímzést is bontanom kellett, mert akadt egy 3x2 szálas x, és így nem fért el a gyöngy, meg egy másik hiányzott, amit pótolnom kellett, szóval nem volt a kedvencem így a végére. Most azt hiszem, kell egy kis idő, mire újra beleszeretek, mondjuk mikor visszaérkezik a keretezőtől...


A fotó a fényviszonyoknak köszönhetően borzalmas, talán holnap sikerül jobbat készítenem róla, ezért nem is rakom fel most csak ezt az egyet. :-) Hihetetlenül fáradtnak érzem magam, lehet megyek is aludni.

8 gondolat:

Kriszti írta...

Nagyon szép lett a te hímzésed is.

Ha véletlenül nem szeretsz újra bele keretezés után, tudok ajánlani neki egy kis helyet nálunk a falon. Nehogy a fiókba hagyd porosodni szegényt! :)))

Lilang írta...

Nagyon szép!

mariah írta...

Nagyon szép lett!! Holnapra már Te is biztos újra gyönyörűnek látod !!
Mert az !!

Hencsi - bneheni írta...

Szerintem újra bele fogsz szeretni, csak aludd ki magad! :) Szép lett az, hidd el!! Nem is kicsit :):):)

unikat írta...

Nekem ezen a fotón is csodaszép.
Kijár a pihi a nagy munka után.
Gratula!

Timici írta...

szerintem is nagyon szép lett!!!
a gyöngyözés miatt meg emelem kalapom, jó sokat kellett felvarrni rá, ügyes vagy!

Névtelen írta...

Nagyon szép lett, kár, hogy a végére ilyen macerás lett!

Anita írta...

Lányok, nagyon köszönöm a kedves és bíztató szavakat! Mire visszajön a keretezőtől tuti újra beleszeretek, de mindenképpen gondolok rád Kriszti, ha mégis meguntam. :-)))))

Azt hiszem, az alapvető gond az volt, hogy nem volt túl hálás ezen az anyagon gyöngyözni, túlságosan egyenetlen szövésű volt hozzá a vászon.