2009. július 31., péntek

Csajok


A héten nem volt kedvem külön szatyorban hímzést cipelni, úgyhogy belevágtam Fejős Éva legújabb könyvébe. Még nem olvastam ugyan végig, de azt hiszem, a történet szempontjából ez majdhogynem lényegtelen, olyan, mint egy darabig néznél egy sorozatot, aztán meg hirtelen abbahagyod, és aztán bármikor folytathatod, mert egy-két perc alatt kiderül, mi is történt a kihagyott időszakban. A könyv is valami hasonló, nagyon rövid fejezetekből/történetekből áll össze, tényleg olyan, mint egy szappanopera, csak éppen nem a képernyőn nézi az ember, hanem olvassa és közben fejben vetíti a képzeletbeli vászonra.

Maguk az epizdok négy fiatalról szólnak, akik egy hajókiránduláson kovácsolódtak össze és kávé, ebéd mellett, vagy épp az edzőteremeben osztják meg egymással gondjakait, örömeiket és gondolataikat. A történet könnyed hangvételű, ugyanakkor nekem teljes kikapcsolódást nyút, de ugyanakkor beszélgetések alapjául is szolgálhat egész nyugodtan, mivel a nők és férfiak különbségekről és egymás megértéséről bármikor lehet vitát nyitni. :-)

Akik esetleg még nem votlak nyaralni és nem tudják, mit vigyenek magukkal, én bártan merem ajánlani ezt a kis szösszenetet.

7 gondolat:

Dorottya írta...

Kölcsönadod ha elolvastad????

Anita írta...

Naná!! Majd a jegeskávé mellett átadom... ;-)

Jucus írta...

Jó lehet, köszi a tippet!

Judit írta...

Már olvastam Fejős Évától (Hotel Bali, nagyon tetszett) és most is tőle olvasok. Mondjuk, a másik két könyve is ilyen, több szálon futt.
Jó tippet adtál, köszi! :)

Anita írta...

Én eddig a csak Nők Lapjában olvastam a cikkeit, gondoltam, kipróbálom a könyveit is. Ez tűnt a legszimpatikusabbnak a három közül, de akkor azt mondod, hogy a Hotel Bali is tetszeni fog? Lehet, hogy majd beleolvasok...

Judit írta...

Nekem az nagyon tetszett!

Szegedi lány írta...

Nálam is itt pihen a polcon a Hotel Bali, a Bangkok tranzit és a Csajok is. Ez utóbbi volt nekem is a legszimpatikusabb, ezért abba már én is beleolvastam. De az ajánló alapján a másik kettő is jónak ígérkezik...