2009. június 22., hétfő

Valami új

És ha már egyszer befejeztem valamit, rögtön bele is fogtam két újba... ez már csak így van, ha az ember MUK-kal fertőzött keresztszemező. Vannak még befejezetlenjeim az újak mellett is, de majd azok is készülnek szépen lassan idővel.

Aki kedvet érez hozzá, találgathat mibe vájtam bele ezúttal a tűimet:



Nem hiszem, hogy nehéz lenne őket kitalálni, minden esetre kíváncsi vagyok kinek sikerül majd. Nyeremény nincs, legfeljebb a tapasztalat! ;)

6 gondolat:

Dora írta...

Hát igen, én már tudom, hála a hétfői hastáncnak :-DDDD De nem találtam volna ki egyiket sem, úgyhogy nem is baj, hogy nem tippeltem ;)

Anita írta...

Jó ez a hétfői hastánc, csak mindig annnyi mondanivaló bennem marad... sokszor az az érzésem, mintha csak beszélőn lennénk. :-))))
Azért az egyikkel egészen közel álltál, szerintem ezt magam sem gondolhattam komolyan, hogy ebből a képből valaki kitalálja a másodikat. ;) Na majd mutatok haladást egyszer csak, tegnap este komoly 3 sor bele is fért még a kezecskébe.

Dora írta...

Oh, hát mi más lenne ilyen 948-as fonallal, vagy valamelyik ehhez hasonló, mi más lehetne mint egy testrész :-D Többet nem mondok, mert ez is sok :-D

dviki írta...

A másodikra nincs tippem (Dóri segítsége is hiábavaló számomra :)), viszont az első szerintem a konyhád fogja díszíteni és Debbie Mumm a drága! ;)

Anita írta...

Viki, jó a tipp, tényleg Debbie Mumm van készülőben!

Valamikor a héten teszek fel új képeket, abból talán már jobban lehet majd látni, bár mindig csak ennél az egy színnél tartok. :-)

Timici írta...

nekem elkél a segítség, mert fogalmam sincs mik készülnek, pedig Debbie Mumm nagy kedvencem, de ennyiből nem jövök rá melyik minta is ez:S
A második tán csak nem egy Nora Corbett csajszi?;o)