2009. június 15., hétfő

Prágába utazom


Nem úsztam meg, ismét kezdődnek az utazással járó herce-hurcák, ráadásul éppen hogy hazajövök két hétre megint mehetek, kivételesen Brüsszelbe.

Most viszont Prága az uticél, ami sokak szerint egy gyönyörű város, nekem viszont igen csak kevés időm lesz megnézni, de azért majd igyekszem a legfontosabbakat valahogy útba ejteni. Sajnos nem vagyok az az egyedüliskörbejáromavárostesteéséjszakais típus, ezért a holnap estém legnagyobb valószínűséggel hímzéssel és a szerdai ülésre való felkészüléssel fog telni. Nem is tudom, melyik hímzést vigyem magammal, a gyöngyözéshez nem biztos, hogy lenne türelmem, így azt hiszem, a sárkány-tündér fog nyerni, mert van még rajta kreinikezni való jócskán. Holnap azért a pakolás közben igyekszem majd egy-két fotót készíteni az aktuális állásaimról a három folyamatban lévőről.

4 gondolat:

Dorottya írta...

...úúúúgy cserélnék feled!!!
Én vígan el lennék végre egyedül....még az ülést is kibírnám valahogy....

Anita írta...

Én is igyekszem majd kibírni valahogy az üléseket, bár az egyedüllétre most nem kifejezetten vágyom... szerintem a plenárison simán hímezni fogok, ha nagyon elunom magam, most nem látja a főnököm. :-) Szóval van azért előnye, ha egyedül utazom.

Dóra írta...

Mindig csak az jut eszembe, mikor ezekről írsz, hogy:
-Jaj, de szar neked!:-DD

Anita írta...

Tudom, sokan irigykednek emiatt, hogy ennyit utazom, de szerintem kevés olyan ember van, aki még négy év után is élvezettel utazik havonta/kéthavonta valami ülésre a munkájából kifolyólag.
Akik élvezik az éjszakai életet, azok persze helyzeti előnyben vannak, mert van idejük szétnézni az aktuális városban (na meg nekik van annyival több pénzük, hogy nem egyedül utaznak, vagy rá tudnak szánni plusz két-három napot), én meg inkább alszom olyankor. :-)

Szóval bárkivel cserélek nagyon szívesen! :-)))