2009. június 23., kedd

Piff? Nem PIF! :-)


Nos az a helyzet, hogy még réges-régen, valamikor január derekán jelentkeztem Ritánál erre a játékra, egyrészt mert imádom a munkáit, másrészt pedig olyan jó adni és látni a mások örömét az újonnan szerzett meglepetés felett. Most már majdnem letudtam az előző körből származó "kötelességeimet", az Orsinak szánt kis meglepetést kell még végeleges formába öntenem. Az ihlet már megvan, és bízom benne, hogy kivitelezés sem várat már sokáig magára, amivel gondolom, nem vagyok egyedül. :-)

Szóval játékot hirdetek az ismert szabályok szerint... bárki velem játszhat, aki szereti a meglepetéseket és blogtulajdonos. Az első három jelentkező, aki megjegyzést hagy ennél itt nekem 365 napon belül saját kézzel készített ajándékot kap tőlem, cserébe csak annyit kell tennie, hogy meghirdeti a játékot a saját blogjában így folytatva a láncot és tovább adva az ajándékozás nemes cselekedetét.

8 gondolat:

Teca írta...

Szia, Anita,

Egy ideje már nézegetem a gyönyörű munkáidat, amihez gratulálok. Kicsit most üldögéltem a blogod felett, azon töprengve, hogy merjek-e jelentkezni a játékodra. Végül nagy bátran úgy döntöttem , hogy belevágok, mert ajándékozni és ismeretségeket kötni jó. :)

Anita írta...

Rendben, üdv nálam! Te vagy az első jelentkező. :-) Majd kérek mindenféle elérhetőséget a postaládámba.

Móni írta...

Szia Anita!
Én is szeretnék hozzád jelentkezni, ha jól láttom, akkor másodiknak! :)

Anita írta...

Szia Móni!

Igen, te vagy a második, majd tőled is kérek elérhetőségeket. :)

Akkor még egy hely maradt kiadó, kívancsian várom, ki lesz a szerencsés nyertes.

dviki írta...

A szerencsés nyertes jelentkezik (élete első PIF-jére)! :)))

Anita írta...

Kedves Szerencsés Nyertes, üdvözöllek téged is! :-))) A címedet azért küldd majd meg, hogy hová küldjem egyszer csak a meglepetést... vagy ha úgy jön ki a lépés, lehet, személyes átadás lesz belőle.

Teca írta...

Anita, biztosan a kezdők bénázása, de valamiért nem sikerül üzenetet küldenem a postaládába . Kérlek ,segíts :)

Anita írta...

Előfordulhat, hogy elírtad a címet, általában ez szokott a probléma lenni, de hát kellett nekem ilyen bonyolult címet választani. :)

Kiraktam a profilomba a címem, ha így sem megy, akkor adj egy címet te és én először, aztán arra tudsz válaszolni.