2009. június 22., hétfő

Nora Corbett Designs

Prágában a várásnézés a konferencia mellett volt időm hímezgeni is (ez javarészt abból fakadt, hogy az itthon szokásosnál jóval később bújtam ágyba) és a hétvége is kedvezett ennek a benti tevékenységnek...

Így hát elkészültem az A betűmmel, a végére már egészen belejöttem ezzel a "damilllal" való gyöngyözésbe is, szinte alig tudtam letenni és még bontani sem volt olyan vészes, mint gondoltam, mert természetesen elrontottam ezért egy helyen a ruhácskájában. Nagyon szerettem varrogatni, úgyhogy biztosan jön még egy-két betű ebből az abc-ből saját részre és ajándékba is szerintem. :-)

Íme Annabelle, vagyis nálunk Anita és Andris betű:






És a Trick or Treat Fairy-m is már csak a gyöngyözésre vár, nem hittem volna, hogy ilyen gyosran megúszom a kreinekeket, a kétszálast gyűlöltem, a végén már a pótkhálózást is nagyon szidtam, de a végeredemény azt hiszem, magáért beszél, mert egyre jobban alakul ez a kép is. :-) A gyöngyözéshez azt hiszem, ideje gyűjtenem egy kis lelkierőt, de maradok a damilnál, mert akkor lehet ugrálni a gyöngyök között egész nyugodtan a minta alapján, és így jókora esély a rontásra is, de hát ekkora áldozatot vállalhatok azt hiszem.

Szóval így fest most a másik tündérkém:


Lassacskán a keretezőhöz is ideje lesz elzarándokolni, mert nem kis összeget fogok otthagyni, ha mindent egyszerre szeretnék majd üveg mögött látni... egyelőre az A betű van soron és az LHN minta.

10 gondolat:

Carol Anna írta...

Mesésen szép lett! Nagyon ügyes vagy! :-)

Jucus írta...

Csodálatosan szép lett az A betűd, nagyon tetszik, és a Trick or Treat meg azért a kedvencem, mert nagyon szeretem a Halloween-osakat. Hú, most nagyon kedvemre valókat hímeztél, Anita! Mondanám, hogy betervezem én is mindkettőt, de már annyi mindent beterveztem!:o) Na, majd...
Gyönyörűek!

unikat írta...

Csodaszépek lettek!

Anita írta...

:)))

Én is imádom őket, pillanatnyilag Mirabilia-Nora Corbett lázban szenvedek, szerintem gyógyíthatatlan.

Timici írta...

gyönyörű lett az A betűd!!!
kíváncsi vagyok milyen lesz a T, szívesen kihímezném magamnak, önző módon, ha legalább olyan lenne mint ez az A betű pl.
A Trick or Treat is szuper, utána jönnek a Corbett csajok?;o)

Anita írta...

Timi, neked is köszi és észben tartom ám azt a mailt neked...
Én is kíváncsian várom a betűket, mert annyira tetszenek és szurkolok, hogy szépek legyenek a következők is! :-)

Egy bejegyzéssel feljebb lehet ám találgatni. ;) Holnap vagy pénteken (attól függ, mikor indulunk anyáékhoz) igyekszem új képet felrakni haladásról.

dviki írta...

Nem ér!!! ;) Én pedig megint otthon hagytam a gyöngyöket, ugyanis az említett othhoni állapotok miatt megint anyuéknál vagyunk. :) Na de holnap (vagy holnapután) csakazértsem fogom elfelejteni és igenis én is gyöngyözni fogok! :) Bár ígérgetésben nagy vagyok, csak megvalósítani nem sikerül soha időben! :DDD

A sok szövegelés közben majdnem elfelejtettem írni, hogy nagyon-nagyon klassz lett az A betű! :)))

Anita írta...

Oh, pedig akkor időd lenne bőven a gyöngyözésre! Na majd a hétvégén, menni fog, mint a villám, le sem fogod tudni tenni - én legalábbis mindig így vagyok vele, a végére már ezt a damilt is megkedveltem.
Óvatosan vasaltam, de nem vagyok benne biztos, hogy egy kicsit nem húzta össze a műanyagot mégis a hőmennyiség... hamarosan viszem kereteztetni. :-)

Miaanya írta...

Nagyon szép lett!
Egyre jobban meghozzátok a kedvem a gyöngyös hímzésekhez:)

Anita írta...

Csak próbáld ki nyugodtan! Majd jól nem tudsz tőle szabadulni. :-)))) Én imádom...