2009. június 16., kedd

Haladásaim

Csak nagyon gyorsan szöveg nélkül felrakom a képeket, mert fél óra múlva indulnom kell a reptérre és még ezer dolgom van addig. :-)


Szóval a vonaton a Mary-t hímzem:


Elkezdtem gyöngyözni az A betűt:



És végül befejeztem a két szálas kreinikezést a Sárkány SAL-on, most már csak egyszállal hímzem, amit kell, és aztán jön majd a megszámlálhatatlanul sok gyöngy:

5 gondolat:

Dora írta...

Tök jók :)
Akkor te nagyjából meg vagy elégedve ezzel a láthatatlan cérnával? Azért megnézem a Trick or Treat után majd mit mondassz ;) Ahol x-ek közé kellett tenni, ott nekem sem volt gondom vele.

Valikaa írta...

Nagyon szép mind!
Jó utat!

Anita írta...

ÁÁÁ, dehogy vagyik kibékülve vele, csak nem volt időm leírni. :))))
Ahol nem x-ek közé kell ölteni, ott elég rendesen ki tud akasztani, ráadásul nekem jobban csomózódik, mint a sima fonal.... szóval időnként a hajam téptem tőle, viszont a végeredmény nagyon tetszik. :)
Ha lesz kedvem, megírom este a többi szöveget a hímzésekhez. Most már egyébként megjöttem a szállodába, csak a szobában nem elég erős a jel a netezéshez... marad a hímzés és az olvasás.

TJ írta...

Nagyon szepek!Bar azt nem tudom elkepzelni, h hogy latodezt a borzaszto halvany zldet es rozsaszint?!

Anita írta...

A zöld tényleg borzalmas, viszont a rózsaszínt szeretem, amennyire ezt az aprót lehet szeretni. Nagyon mellényúltam ezzel az anyaggal az 1 szálashoz.