2009. május 18., hétfő

Sárkány SAL ismét

A hétvégén nekiugrottam a tündérkémnek, hogy haladjak egy keveset vele is, mert az utóbbi időben eléggé elhanyagoltam. Viszont legnagyobb meglepetésemre alig van olyan munkám, ami épp félkészen tengődik, lóg a levegőben... erről jut eszembe, a biscournummal még nem tudom, mi lesz, mert megint befejeztem a második oldalt, de a keret valahogy segyogyan nem stimmel és így nem akartam belekezdeni az összevarrásba (egyelőre pihentetem a témát).

De vissza a tündérkéhez, most már szinte az összes DMC öltés rajta van, kivéve a kezénél a kontúrokat, mert az a világos lila nagyon nem tetszett, ezért visszabontottam és majd barnával pótolom, egyelőre a felirattal szenvedek, de az az utolsó, ahol két szállal fogom ölteni az xeket a kreinikkel, mert nagyon összehúzza az anyagot, viszont a ruhájából szépen kiemelkedik majd.


Azért még elleszek vele egy darabig mire felkerül rá az összes fémes fonal és a temérdek mennyiségű gyöngy. Időközben megszabadultam a rámától, ami azért jelentőset dobott a tempómon. :-)

2 gondolat:

Dóra írta...

Áááá, nagyon belehúztál!!!

Anita írta...

De a vasalatlanos kupacomat nem mutogatnám ekkora lelkesedéssel. :-))) Általában a vasalás rovására megy a kézimunka...