2009. május 20., szerda

Pipacs alakulóban

Először csak a kész képet szerettem volna feltenni, de nem haladok akkora tempóval, mint gondoltam (titkosakat meg nem mutogathatok, pedig azok is készülnek) ezért jöjjön egy kép a pipacsomról kb. 2,5 óra hímzés eredménye:

8 gondolat:

Miaanya írta...

Ennyi idő alatt kb a zöldet csináltam volna meg:)
Szép lesz, a pipacs most a kedvencem:)))
Tegnap voltunk egy pipacsmezőn, de ilyen gyönyörűt még soha nem láttam. Szerintem összesen se nemhogy egyszerre egy helyen:)))))))))))

Anita írta...

Nekem is egyre jobban tetszik ez a virág, és hamarosan nyílik majd a napfényes ágyásomban, ha szép lesz, megörökítem. :-)

Miaanya írta...

Én is fényképeztem ám;)

unikat írta...

Törékeny kis remekbe szabott virágszoknya.
Jaj,de felcsigázol azzal a rejtegetett dolgokkal!

márti írta...

Kedves Anita!
Ma vettem át a postán az ajándékomat.Nem találok még mindig szavakat.Gyönyörűséges,finom munka,és eltaláltad a szívem vágyát.Pedig nem is ismerjük egymást.Nagyon,nagyon tetszik az a parányi,picike ollóőr,és az olló is nagyon szép.A tűtartó pedig.....Igazán csodaszép,símogatja a lelkemet.Nem volt még ilyenem.Köszönöm szépen.A hétvégén én is elkezdem a blogolást,hogy meg tudjam mutatni,ott majd a továbbadásról is írok.Addig is megteszed,hogy megmutatod a blogodban?És még egyszer köszönöm szépen
puszi
Márti

Anita írta...

Márti, örülök, hogy tetszik és máris mutatom, csak nem akartam amíg meg nem kapod, hátha erre jársz és akkor oda a meglepetés. :-)

Valikaa írta...

Nagyon szép lesz!
Ennyi idő alatt én nem tudom meddig jutottam volna el. Nekem ennek a másik 2 tesója a tulipán és margaréta(?) készlet van meg, Siófokon vettem a bazárban :) és ez nem volt meg.
Majd ha én is elkezdem, akkor megnézem mennyit hímzek én ennyi idő alatt, de biztos sokkal kevesebbet. Nagyon várom a kész képet!

Anita írta...

Közben csütörtök délután elkészültem vele, már csak keretzeni kellene, talán ma este eljutok odáig. Kb. 5 órányi hímzés van benne, jó haladós, és annyira szép a végeredmény... mintha kiemelkedne a minta az anyagból, szóval hajrá neked is. Ha felkerül a falra az irodámban, fotózom újra mind a hármat. :-)