2009. április 3., péntek

Sárkány SAL

A héten nem hímeztem még semmit, helyette viszont olvastam. :) Még blogokat is csak felületesen olvastam, szóval le vagyok maradva, mint a borravaló...

Viszont, hogy mutassak egy kis hímzést is, itt a Trick or Treat Fairy múltkori és jelenlegi állása:


Lesz még majd tavaszi ízelítő is, mert már a falon van a tavaly hímzett nyuszis falikép, illetve keretbe tettem a Rico kakasokat és a szomszédból átnyúló aranyeső gallyak is kinyíltak. :) És továbbra is tervben van a rügyriport, talán holnap délelőtt azokat is fotózom.

4 gondolat:

dviki írta...

Már én is beleböktem a tűmet! ;)
Szép lesz, jól haladsz vele!
Apropó a szemét hogy csináltad?

Anita írta...

Jól haladok?! :-))) Egy hónap alatt ez azért nem valami nagy teljesítmény. Igaz mostanában elég keveset hímeztem, inkább olvasok és a kertben teszek veszek. :-) (A többiek meg titkosak, de az egyik hamarosan útra kel és a jövő héten remélem, mutathatom.)

A szeme... hát az elrontottam, mert két fél ikszet kellett volna csinálni, én meg megcsináltam a világos színből az egészet és aztán annak a felére egy fél ikszet a sötétbarnából. Szóval nem az igazi, de azért nem olyan rossz.

Miaanya írta...

Szépen alakul a "sárkányod":)
Mióta jó az idő mi is egész nap kertészkedünk, ennek nagyon örülök, de így kevesebb idő jut minden másra:(
Nem baj süt a nap és ez a lényeg:)

Dóra írta...

Hú, nagyon alakul. Az enyém még mindig változatlan, de szánok neki majd egy teljes hetet, amikor csak ezt böködöm. Remélem látványos lesz majd a haladás!