2009. április 30., csütörtök

Pénteki jelentés helyett

Már megint nem emlékszem, mikor mutattam hímzést utoljára, de az az igazság, hogy nem is igazán foglalkozom mostanában a hímzéssel, mert vagy a kertben vagyunk, vagy kicsit előrébb sorolom a házimunkát, vagy olvasok. :-) Nem csoda, ha nem haladok, de nem is érzem most égető szükségét a haladásnak, bár jó lenne minél több dologgal készen lenni, ha meg szeretném valósítani a terveimet, de majd eljön mindennek a maga ideje. Mint annak is, hogy úgy néz ki, virágozni fog a frissen szerzett liliomfánk... nagyon-nagyon örülök neki és ha tényleg virágot bont, majd hozok képet is róla.

Egyik reggel bevittem a munkahelyemre a fényképezőgépet, és készítettem néhány fotót a szobámban, most már kezd nagyon otthonos lenni...


És az e heti hímzésem, egy RR kendő Dorottyának, pótolom a leggyengébb láncszem által keletkezett hiányosságot. Már kicsit előrébb járok vele, de a minta nem éppen egy hálás darab, sokszor kétszer is meg kell néznem, hogy milyen jel jön és pontosan hány darab. De nem adom fel! :-)))

5 gondolat:

dviki írta...

Észrevettem ám, hogy neked még az irodádba is jutott orchidea!? ;))))))
Igazán csinos kis "szobád" van! :)

Miaanya írta...

Nekem is a virágos sarkon akadt meg a szemem:)
Nagyon csini iroda, köszi hogy megmutattad:)

Névtelen írta...

A hímzéssel én is így vagyok mostanában :)
Anita az örök bedolgozó :DDD
Majd mutassátok meg élőben is a végeredményt!

Anita írta...

Viki, ezt az ajánlatot nem lehetett kihagyni, olyan szépek voltak és nem is drágák, egyet mindenképpen el kellett hoznom. Ha meg megyek babázni, úgyis hazaviszem magammal. :-)))

Mia, szivesen. :-)

Klaudia, amilyen tempóval haladok, simán fogod még élőben látni a májusi talin a Popcorn RR-t. A vonaton keresztbe állnak a szemeim a mintától, csak otthon tudom hímezgetni.

Jucus írta...

Nagyon kedves kis irodád van! Bár a miénk is ilyen lenne! Mi kb. 20-an vagyunk egy légtérben és azért is hálásak lehetünk, hogy megtűr a tulaj 2 cserép virágot.