2009. április 20., hétfő

Előbb a képek

A beszámolót még halogatom egy kicsit, lévén nem ártana dolgoznom, most csak annyit, hogy a képeket megtalálhatók itt a hétvégi keresztszemes találkozóról. Nem teljes a repetoár, de sok szép munkát lattunk. :-)

5 gondolat:

CsacskaMacska írta...

Nagyon szép képeket láttam:-) Főleg a kávé-tea sorozat tetszik, merthogy nagyon rá vagyok kattanva ezekre a képekre, de egyenlőre csak nézegetem pl nálad:-) Azért lenne kérdésem:-) Te hol szerezted be a mintát, és a fonalakat? Tudod, ezek a rendelések nekem nem nagyon mennek:-)

Anita írta...

A kávé-tea sorozat nekem is nagyon tetszik, de lemondok róla, mert nem tudnám hová tenni, és egy vagyonba kerülnének a fonalak még akkor is, ha osztozunk rajta. Én ha nem Szentpyr-Ritától rendelek, akkor a sewandso.co.uk-ről szoktam, fonalat ebayről is, de már annyi minden lapul a szekrényeben, hogy egy darabig most meghúzom magam, mert ki tudja, mi jön még megszorítások címén... és hát valljuk be, jó sok évre elegendő a felhalmozott, minta, anyagy, készlet és fonalmennyiségem. :)
Teásra visszatérve, a lányok tervezik, hogy hímzik SAL-ban, ha érdekel, jelentkezz. :) Meg segítek szívesen rendelésben is.

CsacskaMacska írta...

Köszi, legközelebb, mielőtt megint berendelek, mindenképpen szólok, hogy navigálj:-) A SAL-t pedig alig várom:-)

Anita írta...

Adj egy emilcímet, és írok a lányoknak, hogy küldjenek neked infót róla. :-)

CsacskaMacska írta...

ÓÓ, köszi:-) erre az emil címre írhatnak:-) veronitoth@freemail.hu
alig várom!!!