2009. március 22., vasárnap

Lisszabon képekben


Nos, ma reggel eljutottam odáig, hogy kiválogattam a Lisszabonban készített fényképeket. A sötétben készültek egészen csapnivalóak lettek, de azért azok közül is tettem fel néhányat, a többi pedig nem is sikerült olyan rosszul. :-)
Itt kezdtem neki az első tündéremnek, azt hiszem, egészen jól haladtam vele és a városnézésről sem maradtam le teljesen. Az első este kollégáimmal indultunk útnak, illetve volt még francia és finn társunk, de néhányan útközben lemorzsolódtak. Másnap délután két finn és egy észt kolléga társaságában indultam útnak, az egyik képen bizonyíték is látható.

A fenti képre kattintva pedig megtalálható a többi fotó is.

3 gondolat:

Delfike írta...

Nagyon jó képeket készítettél.
Portugáliában mikor kint voltam én is jártam Lisszabonban is nagyon élveztem az ottani emberek mentalitását és azt,hogy kevésbé harsányak,mint a spanyolok.Pont most nézegettem meg az ott készült képeimet én is. :)

Anita írta...

Láttad a képtárat is? Mert ezek csak képeslapok. :)
Nekem nem volt sok időm az emberekkel ismerkedni, mert a nap nagy részét ilyenkor egy konferenciateremben töltjük sajnos. Pedig sokszor szívesebben mászkálnék a városban.

Delfike írta...

Igen láttam,nekem sajnos esti képeim nincsenek,mert akkor még nem volt digitális gépem és nem mertem az egyszerű kis masinámmal bevállalni őket.Így is 6 tekercs filmet ellőttem,de 2 tekercsnyit elcsesztem. :(( /béna voltam,mert indulás előtt 3 nappal vettem a gépet./

Én 3 hetet voltam kint,igaz spanyolba is voltunk 5 napot.Nagyon érdekes volt összehasonlítani a két nemzet embereit. :)