2009. március 9., hétfő

Keretezőnél

Ma délután munka után betértem a keretezőhöz, mondván szeretném már a falon látni a BC Snappers SAL eredményét, néhány hete csak itt hánykolódott szegény a vasalódeszkán és a sorsát várta. Írtó kíváncsi voltam arra a keretezőre, ahol Dóri is kereteztette már jó néhány képet, mert mindig nagyon tetszett a végeredmény...
Beléptem az üzletbe és leesett az állam, annyi féle képkeret közül lehetett választani, ennyit együtt még életemben nem láttam. A kis fóti keretezőnél jó, ha harmad ennyi keret van. Az eladók nagyon segítőkészek voltak és mondanom sem kell, alig győztem válogatni a sok szépség között. Először leszűrtem a keretket, 4 maradt bennt az első kör után, aztán jött a paszi választás, végül egy zöld-világos páros maradt versenyben, aztán a keretet is véglegesítettem. Nem volt egyszerű menet, de saját magamhoz képest nagyon gyorsan választottam. Másodszorra akkor kerekedtek ki jó nagyra a szemeim, amikor megláttam/meghallottam, hogy mennyibe is fog ez végül kerülni. Nagyon bízom benne, hogy a kész kép kárpótolni fog, addig meg még majdnem két hetet várnom kell, mert csak jövő péntekre ígérték, hogy elkészül. Ha tényleg megyek Brüsszelbe, akkor viszont leghamarabb szombaton tudnék bemenni érte, de ez még olyan messze van. :-))

5 gondolat:

dviki írta...

Hát igen, a keretezés a hímzés "fekete levese". ;)
Én is mindig majd hanyatt esek, ahányszor az árat mondják. :)))
Nagyon kíváncsi vagyok és várom a képet róla!

Névtelen írta...

Biztos nagyon szép lesz! Majd megmutatod?

Névtelen írta...

Akkor szombaton útban Dóri felé beugrassz érte, és mi is meg tudjuk csodálni nem? :DDD

Anita írta...

Kladia, ez a lányoktól függ, hogy tehetünk-e egy ilyen kitérőt... ;))) mert gondolom, együtt fogunk menni a két Dóri meg én. Majd felteszem a körkérdést. :-))

Viki,Dóra, mutatom majd mindenképpen. Meg az jutott még eszembe az ára kapcsán, hogy ez így most eléggé mellbe vágott, de ha belegondolok, hogy a kis 10x10 centis kék tulipánt a tizedéért keretezték, akkor nem is borzasztóan sok az összeg. És biztos vagyok benne, hogy szép lesz a végeredmény.

Dora írta...

Anita, pont ezt akartam mondani, hgy az a kép óriási! A kerete nagyon nagy, nem csoda, ha sokba került. Azért majd elárulod mennyi? Nem kell itt, csak magánban is jó :)

Ja, és nézz be hozzám :)