2009. március 2., hétfő

Elrepült a hétvége

De jó lenne képeket is mutatni, azt viszont majd legközelebb.
Pénteken munka után indultunk anyáékhoz, mikor kigördültünk a Váci úti felüljáró alól, hívott az apukám, hogy mikor indulunk, mondta, jó, nekik még nem sikerült. Mivel a véletlen úgy hozta, hogy ők is a fővárosban töltötték a napot. Minden esetre nem gondoltam volna, hogy hamarabb odaérünk hozzájuk, kb. fél órával érkeztünk azért csak hamarabb. Innentől kezdve el voltunk vágva az internet tágas világától, ami nem is hiányzott annyira, mert ugye jött be apa elképzelése, valami miatt nem megy a mobilkártyás internet. Ennek köszönhetően viszonylag sok időt töltöttünk egy helyen és sok mindenről beszélgettünk. Közben sajnos nem tudtam kihagyni a hímzést és befejeztem a tavaszi mintámat, már a szalagok és gyöngyök is megvannak hozzá, csak össze kell állítani.
Szombat délelőtt elvittük a fehér lovat egy szerelőhöz, mindenfélét kiolvasott a kocsiból a kocsiról, teljsen rendben van az autó, fékbetéteket is mostanában cseréltek rajta, és tényleg annyit futott, amit az óra mutat. :-) Szóval jó vásárt csináltunk, nagy szervíz 120000 kilométernél, ne ez nekünk szerintem jó soká lesz, ha csak az állomásra fogok járni vele, aztán majd meglátjuk, mit hoz a jövő. Ezzel kb. fél óra alatt meg is voltunk, aztán ha már arra jártunk, tettünk egy kitérőt a nagyszüleimhez is, a vasárnapba már nem akartuk belezsúfolni, anyáék meg úgyis velünk együtt indultak útnak, tehát nem voltak otthon. Délután az apa húgáékat látogattuk meg, náluk is mindenféléről elbeszélgettünk.
Vasárnap megejtettünk egy közös reggelit, én még hímeztem egy keveset, aztán beneveztünk egy kis masszírozásra Ilikénknél. Na ez jól elhúzódott, mert nem voltam most túl egyszerű eset, de Andrist sem kellett félteni. Egy biztos, hogy neki kell állnom egy tavaszi méregtelenítő kúrának roborálással együtt, mert én ugye nem bírom a drasztikus változásokat. Szóval most elég jelentősen meg kell változtatnom az étrendemet, hogy nyirokrendszerem megtisztuljon és új életre kapjon. Na a vasárnapi ebéd nem éppen ennek kedvezett, de mivel anya nagyon készült az utólagos születésnapomra és ráadásul évente egyszer legfeljebb kétszer eszem kacsamájat, ezért kénytelen voltam egy kicsit félretenni a diétát. Isteni finom volt a sült kacsamáj, ribizlis párolt vöröskáposztával és főtt krumplival, desszertnek pedig meggyes tortát kaptunk. Pazar kis ebéd volt 5 puttonyos aszúval, na meg egy csokor szépséges tulipánnal. Tegnap még zöldek voltak mikor vázába tettem őket, de ma estére biztosan elnyerik a végleges színüket, várom már, hogy láthassam. Hazafelé benéztünk még Miskolcon anyáék új lakásába, nagyon úgy néz ki ugyanis, hogy sikerül eladniuk a barcikait. Furcsa lesz egy teljesen idegen helyre utazni hozzájuk, de ez csak átmeneti jellegű lesz, amíg el nem készül a nagyszüleim házának átépítése. Nagyon szépen felújították a lakást, már csak a bútorozás van hátra, biztosan otthonos lesz az egész. Apáéknál nem túl stabil a helyzet a gyárban, nagyon remélem, hogy sikerül elintéznie a nyugdíjba vonulást, mert 56 évesen abban régióban munkát találni, hát nem éppen egy leányálom főleg a mai helyzetben.

A mai napunk kicsit meglepetésszerűen alakul, mert elvileg kedden mentünk volna jógázni, de Szilvi szólt, hogy hétfőre vagyunk beírva... lehet, hogy tényleg hétfőre iratkoztunk be, ki emlékszik már rá, de hogy nem írtuk fel sehová?! Na mindegy, így majd holnap megyek tornázni, meg pénteken kipróbálom a spinninget, holnap megyek a keretezett tulipánért is, szerdán meg kicsit igazíttatok a frizurámon. Szombaton pedig születésnapi buli, a barátnőm 30. évét tölti aznap, nagy mulatságot szerveznek. Ja és ma már láthatom a kész, keretezett Aum jelet a jógaterem falán, nagyon kíváncsi vagyok, milyen lett a végeredmény. :-)

2 gondolat:

Dorottya írta...

Basszus.... Miért nem csörögtél rám szombaton????? Most jutott a fejembe...... :-((((((

Anita írta...

Semmi gond, majd legközelebb! Még fonalam sincs hozzá úgysem. :-) És különben is jön a tavasz, csak nem lesz már olyan hideg otthon, hogy nagyon kelljen.