2009. február 19., csütörtök

Zsírégetés

Na ez most megint csak duma lesz, akit nem érdekel, szkippelhet. :-)

Ma délután zsírégetni voltam, és még mindig tart a folyamat, állítólag egészen este nyolcig dolgozik még a szervezetem a témán (legalábbis az oktató szerint). Úgy volt, hogy nem egyedül megyek, de Szilvi mégis rám telefonált, hogy nem jön, ezt az üzenetet szerencsére már csak akkor olvastam, amikor már a kulcsot is megkaptam a szekrényhez, ha hamarabb olvasom, nem biztos, hogy ekkor önbizalommal érkezem. Elsőre nem találtam el, hogy melyik ajtón kell bemenni, de ez azért nem volt olyan nagy probléma, komoly befektetésként egy kétalkalmas bérletet váltottam, hátha nem tetszik alapon nem bukhatok rajta olyan nagyot.
Jó sokáig tartott mire átöltöztem, de szerencsére volt rá elég időm. Volt jó néhány gyerekes anyuka is, rájuk - mármint a gyerekekre - egy kedves fiatal hölgy vigyázott, míg a mama a teremben égette a zsírt. :-) Egy törölköző a végefelé nagyon hiányzott volna, de majd legközelebb viszek magammal azt is, na meg több vizet, mert a fél liter elég kevésnek bizonyult. Saját magamhoz képest egészen jól bírtam az órát, bár időnként egy kis friss levegő nagyon jól jött volna. Csak a súlyzóemelgetés és a sok hasizom a végén nem ment már, ott feladtam a harcot, csak minimális mennyiséget csináltam a gyakorlatokból. Összességében nem volt rossz, azt hiszem, folytatni fogom, mert mindenképpen jót tesz a közérzetemnek és ez hosszútávon elég sok mindenre kihat, ha jól sejtem. :-) A jóga is nagyon jó, de kell másfajta mozgás is a rengeteg ülőmunka meg ülőhobbi mellett. Még a spinninget is ki akarom mindenképpen próbálni, jó lehet az is, valahogy csak kibírnám az egy óra tekerést. Tehát folytatom a jövő héten, ha már így belevágtam, és legközelebb nem csak két alkalmas bérletet fogok azt hiszem váltani. :-)

Ui: Csak hogy a bűnözés se maradjon le, sajnos nem tudtam ellenállni a firss zsemlének, amiból az Andris tízóraija is készült, egyet kénytelen voltam megenni... ez még hátha belefér.

2 gondolat:

Névtelen írta...

Hajrá! Égjen a zsír!!!!

Anita írta...

Nem tudom, mennyit sikerült elégetni tegnap, de hogy a lábizmaimat érzem, az biztos. És a táskát sem volt olyan kényelmes a vállamon cipelni... :-) Hétfőn folyt. köv.