2009. február 16., hétfő

Segítség!

Kivételesen ötlet hiányában szenvedek, persze nem hímzésről van szó... A vasalódeszkámnak kellene egy kis renoválás, mert lassan már az asztolon is vasalhatnék, úgy kilapult a szivacsréteg a védőhuzat és a fémváz között. A csere-művelet egyszerű lenne, csak az szivacs kellenehozzá. Nem tudna velemelyikőtök segíteni, hogy hol találok ehhez megfelelő szivacsot? Semmi ötletem nincs, hogy hol keressem.
Előre is köszönöm mindenkinek! :-)

4 gondolat:

Timici írta...

magad szeretnéd megcsinálni? milyen deszkád van? én a Viledámra vettem inkább egy új huzatot:o)
de ha szivacsot szeretnél akkor a Blahántól nem messze a villamos utcájában van egy bolt, ahol kapható sokféle vastagságban, kérek mail címet és elküldöm a tudnivalókat

Anita írta...

Arra gondoltam, nem lehet olyan bonyolult a dolog. :-) Az a baj, hogy semmi beazonosításra alkalmas jele nincs, anya vette egyszer egy turkálóban, de lehet, hogy érdemes lenne rá új huzatot vennem, ha esetleg a Viledás jó rá. Na majd nézek mérteket és írok mélt, és ha kb. hasolnó a tiédhez, akkor lehet, hogy inkább veszek új huzatot, azt talán könnyebb beszerezni. Igaz, a Blaha még elérhető közelségben van innen a Nyugatitól. Köszi! :-)

Nina írta...

Szia!

Méteráruboltok általában tartanak... Nekem pl. extra vastag flíz van a deszkán, jó kemény, nem a puha fajta, és remekel :))

Talán egy varrodát/szabóságot is érdemes lenne meginterjúvolni....

Anita írta...

Köszi Nina neked is! Akkor azt hiszem, első körben egy méteráru üzletet veszek szemügyre, aztán majd meglátom, de elég nagy valószínűséggel saját barkácsolás lesz a vége. :-)
Az extra vastag flíz az kb. milyen vastag? (na ezt most jól megkérdeztem, de hátha érted...)