2009. február 7., szombat

Sárkány SAL II.

Nos, tegnap délután hazaérkeztem. Hímzés terén nem haladtam olyan sokat, mert azért a városnézést sem hagyhattam ki... a fényképek jó része nem sikerült, mert sötétben nem tudok fényképezni, de majd mutatom a kiválogatott képeket.

Most viszont itt tündérkém, Andris szerint úgy néz ki, mint egy kecske, hogy ez megváltozzon, haladéktalanul folytatnom kell a részleteket a mintán. :-) Az viszont már tisztán látszik, hogy ez nem ma lesz, fél óra múlva ugyanis jógázni megyünk, aztán pedig szülinapi ajándékot nézünk nekem (Andris nem mer egyedül választani, lehet, hogy jobb is így).
Megint szkenneltem a hímzést, rájöttem, hogy így egész jó képeket lehet készíteni viszonylag gyorsan, bár a hímzővászon színe még mindig nem olyan, mint a valóságban.

Íme:

7 gondolat:

Timici írta...

szép lesz a kecske:D itt az anyag egyáltalán nem zöldes, gondolom mert nagyon megvilágította a szken, na majd ha napfénynél fotózod;o)
jó jógázást! és boldog születésnapot kívánok!

Névtelen írta...

Ígéretes! Szerintem nagyon szép lesz!

Dóra írta...

Tetszik a kecskéd;)

Anita írta...

Én is bízom benne, hogy szép lesz ez a kecske. :-)))
Dóra, szerintem te is imádni fogod hímezni, főleg most, hogy készen lettek az egerek. :-)

Timi, köszi előre is. Ajándék megvan, de csütörtökig várnom kell...

Dora írta...

Kecske? Én nem látom benne a kecskét. Jó lesz nagyon. Megint a végére maradok azt hiszem... hogy elkezdjem... de még a mintám sincs kinyomtatva.

Anita írta...

A kecskét én sem látom benne, de Andris folyton más szemmel nézi a dolgokat, erre már rájöttem. :-)

Nem hiszem, hogy olyan nagyon a végére maradnál, majd úgyis két nap alatt behozod a lemaradást. ;) Anyagot választottál már?

Dora írta...

Nem, még az anyagot sem találtam ki.