2009. február 12., csütörtök

Ínyencségek...

És akkor most következzen néhány kép a szerzeményeimről, műveimről, stb. :-)

Még kedden megérkeztek Ritától a Nora Corbettes A betűhöz a fonalaim, de csak ma reggel volt alkalmam megbontani a csomagot. Köszönöm! :-)


A Ferihegyi reptéren sajnos nem tudtam ellenállni ennek a két újságnak, még sosem láttam ott ilyesmit, egyből lecsaptam rájuk. Na rendszeresen nem fizetnék elő rájuk, de vannak benne időnként jó dolgok, néha érdemes megvenni. Erről jut eszembe, hogy az ausztrál újságomat meg jól kifelejtettem, de egy képet talán annak a borítójáról is tudok mutatni, nagyon jó dolgok vannak benne. És hát nem utolsó sorban ezt Marian kedvességének köszönhetem, hogy nézegethetem ezt az újságot is. :-) Előbb-utóbb lehet, hogy készítek lapszemlét is...





Ha már hímzés és varrás, mutatom a frissen megkezdettjeimet... a Trick-or-Treat Fairyt a múlt héten kezdtem, de csak az a 3 estécskényit böktem bele, amit még Lisszabonban tudtam, mert nekivágtam az aum-jelnek a jógaterembe. Már több, mint egy fél éve megígéretem Szilvinek, de még csak most vágtam bele a megvalósításba. Mind a kettőt nagyon szeretem hímezni, nehéz is választani, hogy mikor épp melyiket vegyem a kezembe, hiába, ha MUK-ra hajlamos az ember lánya. :-)




A végére pedig itt vannak a csokoládék ő a Krisztától kapott macim:


Itt pedig az ítelítő, amit viszek magammal a következő Sárkánytalira! :-))) Lányok, addig nehogy fogyókúrába kezdjetek! ;)

20 gondolat:

Timici írta...

jajj, komoly merénylet volt ez a sok kép:D
nyami tfüllelek:o) édes csoki maci:o)
szuper fonalak és hímzések:o) és csodás újságok:o)
szuper mind!
és irigykedve látom, hogy az egyikben van egy új Newton maci minta, esetleg elkérhetném a mintáját(pirulófej) nekem ő a kedvencem:o))) igaz eddig még csak kettőt hímeztem ki belőle, de még szeretnék párat:o)
BOSZÜ továbbra is:o))))

Anita írta...

A Newton macis kép nekem is nagyon tetszik, azt hiszem, meg is hímzem amolyan tavaszi kedvcsinálónak, bár az a rengeteg száröltés elriaszt egy kicsit...
Ha lesz időm beolvasom, csak kérek egy emilt hozzá, hogy hová tudom küldeni.

Dóra írta...

Jaj, azok a csokik!!!
Jé, egész sötétek az A betű fonalai! MIlyen anyagra rakod majd?

Anita írta...

Dóra, már csak egy hónap kb. és kóstolhatod őket! ;))))

Permin Linen Water Lily, olyan kékes színe van az anyagnak. De a mintát elnézve nem olyan sok kell a sötétebb színekbők szerencsére. :-) Lehet, hogy ebbe is hamarosan belefogok (csak hogy növeljem a befejezetlenek számát), bár arról már szerintem lekéstem, hogy Ityamommal együtt hímezzek, mert neki márciusra készen kell lennie, már biztosan elkezdte.

Timici írta...

köszi előre is, nem sürgős ám:o)
timea pont kucsera kukac gmail pont com
a kontúroktól én is sokszor kivagyok, de ha egyszer kell, hát kell:o)))
megyek meglesem milyen lesz az A betűd;o)

Valikaa írta...

Minden szerzeményed nagyon gyönyörűséges! Irigykedhetünk ám csajok!!!

Kriszti írta...

Szia!

Nagyon szépek a fonalak. Az újságok is igéretesek a címlap alapján. Nekem leginkább az a táskás kép tetszik. Nyárra szeretnék összehozni egy nagy pakolós, játszótérre való táskát, talán ezért akadt meg azon a szemem.

A csokik is csábítóan hívogatnak.

Boldog szülinapot!

Anita írta...

:-)))

Kriszti, a táska végleges mérete 33*40,5 cm lesz, ha gondolod, szívesen megosztom veled a receptjét. :-) Olyan kis vidám az összhatása, nekem is egyből megakadt rajta a szemem.

Judit írta...

az elso ket ujsag: en is megorultem, amikor kb 1 eve ratalatam egy nemzetkozi ujsagokat arulo ujsagosra, igy neha en is veszem ezeket ;) aztan ratalaltam egy ui boltra, amely vasarnap is nyitva van, persze ez mind Antw-ben ;)
szep kincseket talaltal

Csilla böködéje írta...

Anita! Hú de szuper lett az oldalad. Jó hogy szóltál köszönöm.
Csuda jók a kincseid igazán klasszak.

dviki írta...

A csokikat én is megkóstolnám! ;)

A Trick or treat Fairy-t egyszer majd valamikor a közeljövőben szeretném kihímezni én is.

Anita írta...

Csilla, üdv nálam! :-)

Viki, fénypostával küldöm, nyitsd az ablakot. ;)

Judit, azért Antwerpenre is kíváncsi lennék, jobban érdekel, mint Brüsszel, de attól tartok oda soha nem fognak üléseket szervezni ezek a bürökraták. Hátha legközelebb be tudok Krisztával szabaduli egy kézimunkaüzletbe, nagyon várom! :-) Biztosan teljesen más a kínálat, mint nálunk.

Kriszti írta...

Ha kipihented az utazás fáradalmait, akkor örömmel venném, ha megosztanád velem a táska receptjét. :)

Soleil írta...

Anita, utólag is boldog születésnapot!!! Már megint fáziskésésben vagyok:-D
Szépek nagyon a szerzeményeid! Klassz lesz az aum-jel, s a tündérkéd! Lehet, hogy én fogom utolsónak elkezdeni?? Persze mint mostanában mindent:-D Jól néznek ki az újságok, s a csokik! Tudod, a tiltott gyümölcs mindig édesebb:-D Már alig várom a talit:-D Csodállak, hogy addig el tudod rakni - én persze biztos felfalnám:-DDD

Anita írta...

Kriszti, itthon kicsi a szkennerem, holnap beviszem és akkor küldöm. :-) A táska mintája nem fér rá egy A/4-esre, de az újságnak is fura alakja van, nem európai szabvány ugye.

Évi, köszönöm szépen! :-))) A fáziskéséssel én is küzdök időnként, de már egészen kezdem megszokni.
A csokik nekem sem használnak éppen, de ezek a belgák istenien csinálják és csak azért nem bontottam még fel a talira szánt dobozt, mert itthonra is szereztem ám. ;) Na meg mostanában annyi csokink gyűlt össze, hogy hamarosan édességboltot is nyithatnánk...

Unknown írta...

Kedves Anita! a Ferihegyen vásárolt két keresztszemest nem adod el? Nagy rajongója vagyok a két magazinnak, és ezek a számok még hiányoznak. Előre is köszönöm a választ. Névrokonod: Anita :)

Anita írta...

Mivel csak egy-két ilyen újságom van, nem szívesen válnék meg tőlük. Ha egyszer mégis így döntök, jelentkezem.

Unknown írta...

Értem :) szkennelős cserélős is érdekelt volna...na majd egyszer. a blogod nagyon tetszik, a varrós szütyős ötletednek jó hasznát vettem! Egyszer majd megmutatom ha érdekel benneteket. szép napot!

Anita írta...

A cserét majd meglátjuk, de most a szkennelés is hosszadalmas lenne nekem.

Viszont a varrós szütyőre kíváncsi vagyok! :)

Unknown írta...

köszönöm :) hát amúgy nem is én lennék, ha nem rontottam volna el :S képzeljétek, voltam olyan balga, hogy nem figyeltem a vasaló hőfokát, és a szép mintám közepén (mert hol máshol) megégettem az anyagot :(( szóval most olyan mintha csokoládét dörzsöltem volna bele :D ráadásul a mérnöki pontosság nem megy mindig így a tépőzár helye is elcsúszott :D de nekem tetszik, majd linkelek képet róla :) szép napot!!